In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Weijenborg -

Delden, Spoorstraat 16, Overijssel
internationaal
Weijenborg. Kleurrijk, kunstig en creatief in de keuken. Restaurant In den Weijenborg heet niet voor niets ‘het avontuurlijke restaurant met de leukste thema’s’. Erna en Nico Hemersma toveren de meest uiteenlopende internationale gerechten op tafel. In hun sfeervolle zaak blijft het echter niet bij eten alleen. Wie boekt voor een diner zal vermoedelijk ogen tekort komen. Overal hangen kleurige (grafiek) werken van Corneille waarmee het restaurant een warme relatie onderhoudt. De Cobrakunstenaar stelde zelfs een menu samen. Er is regelmatig nieuw werk van Corneille te zien en te koop.

In het partycentrum worden de leukste thema’s en workshops worden georganiseerd voor groepjes vanaf 6 tot 150 personen, zoals boerengolfen, workshop cocktails maken, pokeren, djembé spelen, moordspelen, smokkeltochten enz. Ook voor een high tea, buffet of apres ski party kun je hier terecht. Klik op de site met vele voorbeelden van themafeesten en prijzen. Je vindt Restaurant In den Weijenborg in het centrum van Delden met veel gratis parkeerplaatsen én op loopafstand van het station.
Geschiedenis. In 1739 lag de boerderij van Restaurant In den Weijenborg nog in het buitengebied van Stad Delden. Een paar eeuwen laten is de boerderij gelegen in het centrum van Delden. Door het hele pand zijn wandschilderingen bewaard gebleven uit vervlogen tijden. De paardenstal, die nu als restaurant is ingericht, heeft nog de oude voederbakken en ringen langs de muur.
Sfeer & interieur. De combinatie van een oud pand met de moderne kleurrijke schilderijen van Corneille vormen een strak contrast. De tafels zijn strak wit gedekt met zwarte accenten en zwart meubilair.
Keuken & kaart. Alle gerechten worden vers bereid door de 4 koks met vele internationale en seizoens invloeden. Probeer eens het keue menu waarbij je per gang tussen de 3 en 5 gerechtjes te proeven krijgt, een leuke informele manier van dineren. 3-gangen proeverij € 29,50 4-gangen proeverij € 35,50
Recensies. Een warme ontvangst door het jonge team van Restaurant In den Weijenborg. Ze proberen er iedere keer weer iets speciaals van te maken. Een vers geshaked cocktailtje bij de open haard en daarna genieten van de vele gerechtjes van het proeverij menu.
Telefoon: 074-3763079
Website: http://www.restaurant-weijenborg.nl

Weijenborg, Delden, Spoorstraat 16, Overijssel
Partycentrum op alle gewenste tijdstippen en dagen. Restaurant vanaf 17.00 uur, dinsdag en woensdag gesloten.