In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Hans & Heinz -

Walstraat 5, Enschede
Internationaal
Hans & Heinz. Dit resaurant bevind zich in het centrum van Enschede, 200 meter van het Holland Casino en de parkeergarage.
Geschiedenis. Geopend 1 november 1991.
Sfeer & interieur. Restaurant Hans & Heinz heeft een semi informele sfeer. Gezelligheid staat voorop géén sessie lekker natafelen de inrichting is (warm) modern en het restaurant heeft een open keuken. Heinz is uw gastheer.
Keuken & kaart. De keuken van Restaurant Hans & Heinz is een gecombineerde keuken van italiaans, oosters en frans. Ze hebben totaal 35 gerechten op de kaart. Naast deze gerechten kunt u ook kiezen voor de dag en seisoenspecialiteiten.
Telefoon: 0534325262
Website: http://www.hansenheinz.nl

Hans & Heinz, Walstraat 5, Enschede
Donderdag tot en met maandag van 17.00 tot 24.00 uur Dinsdag's en Woensdag's gesloten.