In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Oase -

Zalk, Kerkplein 3 , Overijssel
Hollands
De Oase. Al meer dan 20 jaar staat Restaurant de oase garant voor Kwaliteit en Gastvrijheid. Ze streven al jaren naar hoge service & heerlijk eten tegen een betaalbare prijs. Dit is terug te vinden in de verschillende menukaarten.
Geschiedenis. In 1992 werd de VOF de Oase opgericht en nu 2008 en vele verbouwingen later is de levensmiddelen zaak allang weg en is Café eethuisje “de OASE” een prachtig goed lopend horeca bedrijf met veel partijen een a La Carte restaurant.

Verder is er een cafetaria en een gezellige bar waar ook kleine snacks en platé service kunnen worden geserveerd. In de najaar van 2008 werd het bedrijf verder uitgebreid en na een forse verbouwing is de Torenvalk-zaal een feit. Deze sfeervolle nieuwe aanwinst biedt plaats aan 70 mensen. Zomers is er een terras met 100 zitplaatsen waar veel fietsers een kop koffie, een drankje of een hapje kunnen eten en kunnen genieten van de Zalkse gastvrijheid.
Keuken & kaart. Naast de standaard menukaarten zijn ook de seizoenskaarten online te vinden. Elk jaar leveren we een aantal unieke streek en seizoensgebonden gerechten. Naast menukaarten hebben ze ook speciale kaarten voor onze dranken.
Telefoon: 038-3636270
Website: http://www.deoase-zalk.nl

De Oase, Zalk, Kerkplein 3 , Overijssel
vanaf 11:00 uur