In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- de Belt -

Belt-Schutsloot, Havezatherweg 4, Overijssel
Nederlands
de Belt. Bij Café Restaurant de Belt kan je, individueel, of in familieverband genieten van onder andere: Prima verzorgde koffietafels, plates, heerlijke diners, lunches en diverse streekgerechten zoals visschotels.

Zij verzorgen tevens groepsfeesten met uitgebreide mogelijkheden. Hierbij kan je denken aan bruiloftsfeesten, recepties, bedrijfsfeesten, familiefeesten of partijen. Bij de organisatie daarvan worden al je persoonlijke wensen meegenomen. Ook voor de gezellige avondjes zijn zij uitermate goed geoutilleerd met een aan het water gelegen terras.
Sfeer & interieur. Restaurant de Belt is gelegen in Belt-Schutsloot in de prachtige "Kop van Overijssel". In dit prachtige kragge- en merengebied, zeer bekend en geliefd onder watersporters, is Café-Restaurant de Belt een oase van rust.

Direkt gelegen aan het water van de Arembergergracht kan je bij dit restaurant aanleggen aan één van onze uitstekende vrije aanlegplaatsen.
Keuken & kaart. Je geniet al van een drie-gangen menu voor € 17,50!
Telefoon: 038-3867221
Website: http://www.debelt.nl

de Belt, Belt-Schutsloot, Havezatherweg 4, Overijssel