In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- 't Vonder, Restaurant -

Giethoorn, Binnenpad 14, Overijssel
Hollands/Frans/Italiaans
't Vonder, Restaurant. In de kop van Overijssel, midden in de natuur van De Weerribben en De Wieden, ligt het mooie dorpje Giethoorn.

In het dorpje is volop vertier: interessante musea, gezellige terrasjes, prima restaurants zoals C.R.'t Vonder. Het restaurant met het mooie terras en serre ligt in het centrum, aan de dorpsgracht.
Geschiedenis. C.R.'t Vonder bestaat al ruim 20 jaar en bevindt zich in de voormalige dokterswoning. Het is een opvallend bouwwerk met een typische bouwvorm en een trapgevel. In de afgelopen jaren is het restaurant verder gemoderniseerd en aangepast tot een gezellig restaurant.
Sfeer & interieur. De sfeer van het restaurant is het best te omschrijven met warm en gezellig. Je kunt in dit kleine en huiselijke restaurant de Gieterse gastvrijheid proeven evenals de heerlijke gerechten (max. 70 gasten). Naast een lekkere kop koffie of thee kan je hier ook terecht voor een gezonde lunch of een uitgebreid diner. Ook voor een leuk familie feestje, vergader arrangement, of bedrijfsfest ben je van harte welkom. Jouw wensen vervullen daar draait het om!
Keuken & kaart. De keuken van restaurant C.R.'t Vonder kenmerkt zich door een kaart met duidelijke internationale invloeden, zoals van de Franse en Italiaanse keuken. Het streven is om gerechten aan te bieden die mooi en smakelijk zijn en voor een betaalbare prijs. Ook het gebruik van lokale produkten zoals paling uit de kop van Overijssel vinden we erg belangrijk.
Recensies. Laatst met vrienden heerlijk gegeten, biefstuk van hert, met een flesje(s) Badgers Creek uit Australie. Het was erg gezellig en we doen het beslist weer over. Floortje en vriendinnen
Telefoon: 0521-361244
Website: http://www.tvonder.nl/

't Vonder, Restaurant, Giethoorn, Binnenpad 14, Overijssel
10.00 - 21.00 uur